tirsdag 28. juni 2011

Blå Fagerklokker...



Noe av det beste med sommeren er å bare kunne gå ut døra og plukke seg en bukett med friske blomster.... Hadde man bare vært flinkere til å gjøre det :o)
I dag gikk jeg en tur gjennom skogen nedenfor der vi bor, og fant disse vakre STORE blåklokkene... som heter Fagerklokker.
Er de ikke vakre?


Satt dem enkelt sammen med et bregneblad i en gammel glassflaske som muligens en gang har vært en fløteflaske fra svunnene tider. Elsker den enkle formen...


Synes blåklokker er en vakker blomst, og disse her ekstra kraftige og med lange stengler... Fagerklokken ble i sin tid dyrket som en grønnsaksplante, for bladene er rike på c-vitamin. De ble gjerne brukt i salater mens blomstene ble brukt som pynt.


Litt magisk info om blåklokken...
" I England kalles blåklokke for Bluebell eller Harebell (”harebjelle”), og det er der knyttet ulike legender til denne blomsten. Noen mener at planten har fått navnet harebjelle fordi haren ofte oppholder seg på de stedene hvor det vokser blåklokker. Noen sier også at bjellene ringer for å varsle haren om en truende fare, mens andre mener at alvene ringer med bjellene for å varsle om en hare som nærmer seg. I enkelte områder av England trodde man at blomstene brakte med seg uhell og at det var forbundet med fare å plukke blåklokker. Hvitblomstrende blåklokker ble imidlertid ansett som lykkebringende"

onsdag 22. juni 2011

Levering fra svenske ZIZ

Fikk varelevering fra svenske ZIZ i dag. Da kom bl.a disse vakre stoffrosene... De kom i kremfarget, gammelrosa og lysegrått! Stoffroser som setter prikken over i'en på etthvert antrekk...




Nydelig kremfarge som passer veldig fint til Cream clothing sin kolleksjon. Passer sammen med flere av kjolene i vår og sommerkolleksjonen.



Om du har et par sko som ikke passer så bra til antrekket eller som ikke kjennes så spennende lenger, kan du sette disse rosene på, så vil de passe perfekt. De er enkle å klype på.


Fungerer også perfekt som hårpynt.




Rosene leveres med både klype og nål...




Rosene koster 69,-pr stk, og kan bestilles i nettbutikken http://www.nyttogshabby.mystore.no/ eller kjøpes i vår butikk i Waldemar Thranes gate 22.




Ha en fin kveld allesammen!








tirsdag 7. juni 2011

Et lite utvalg med nye og brukte varer er kommet inn...


Etasjefat med små lipglass'er i muffinsforpakning... Ungene bare elsker dem. 45,-


Søt dukkebenk med transfermotiv. Benken har vi malt i en lys antikkhvit farge, og satt på transfermerket som prikken over i en 250,-


Vi selger også transfermerkene. De er fra Sagenb vintage design. De selges i pakker på 4 stk med ulike motiver. Morsomt på møbler, potteskjulere, nøkkelskap, lys mm. Må gjenstanden kunne vaskes må du lakke et strøk over. De koster 89,. pr pakke.



Lys rosa barnestol med herlig transferbilde som prikken over i'en.

350,-
Har fått inn masse annet fint også, men det får jeg vise en annen dag :o)

Ha en fin kveld allesammen!